Menu

Cart

Avtaleinngåelse

Avtaleinngåelsen gjelder for kunder som handler produkter og tjenester hos Nettbad.no

Etter registrering av bestillingen vil kunden automatisk motta en ordrebekreftelse på oppgitt e-postadresse, som bekrefter at Nettbad.no har mottatt bestillingen din. Ordrebekreftelsen er ikke en bekreftelse på at varen kan leveres.

På dette tidspunktet, foreligger det en bindende avtale mellom Nettbad.no og kunden. Kunden har rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett.

Kunden bes om å undersøke innholdet nøye i ordrebekreftelsen for å se om det er i samsvar med bestillingen. Om bestillingen ikke samsvarer med ordrebekreftelsen, er kunden pliktig til å umiddelbart kontakte Nettbad.no.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 453 94 570

Nettbad.no vil snarest behandle kundens ordre og tilsende kunden en ny bekreftelse på avtalen. Den nye avtalen kan kunden velge å akseptere eller avvise. 

Nettbad.no anstrenger seg for å gi våre kunder mest mulig korrekt informasjon om våre produkter. Nettbad.no tar forbehold om at skrive/trykkfeil kan forekomme. Dette kan medføre at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt på vår nettbutikk, markedsføring eller annet.

Nettbad.no forbeholder retten til å kansellere din bestilling eller deler av den, dersom produktet er utgått. Nettbad.no plikter seg til å informere kunden om dette, sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Kunden kan selv velge om det nye tilbudet aksepteres eller avvises. 

Produkter som produseres på bestilling er bindende og har lengre leveringstid, da disse må produseres. 

Nettbad.no har salgspant i de leverte produktene inntil kjøpesummen, inkludert renter og omkostninger er betalt i sin helhet.

Om det skulle oppstå uenigheter mellom Nettbad.no og kunden, skal der forsøkes å løses mellom partene. Dersom dette ikke lykkes, kan kunden bringe saken inn for forbrukerrådet i nærheten av der kunden bor. Alle tvister skal løses etter norsk lov og rett. Dersom saken bringes inn for domstolene, skal den avgjøres i kundens verneting, det vil si, i nærheten av der kunden bor. 

For mer detaljert informasjon, se salgsbetingelser.

Adresse:
Skuiveien 40
1339 Vøyenenga

Telefon: 45 39 45 70
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss på

Logg Inn eller Registrer