Menu

Cart

Levering

Nettbad.no tilbyr fri frakt til alle våre kunder i hele Norge, uansett størrelse på produktet. 

Informasjon om levering av produkter kjøpt hos Nettbad.no fremkommer på den endelige bekreftelsen på kjøpet. På denne bekreftelsen vil kunden få opplyst på hvilken måte, hvilket sted og hvilket tidspunkt leveringen vil skje. Om det oppstår forsinkelser med levering av varen, vil Nettbad.no informere kunden så fort vi har kunnskap om dette, samt informasjon om når eventuell levering kan skje. 

Dersom varen sendes med post vil kunden få egen henvendelse fra posten, om hvor og når varen kan hentes. 

Varer sendt fra andre transportører, vil disse ta kontakt med kunden for nærmere avtale om leveringstidspunkt.

Kunden er selv ansvarlig til å være tilgjengelig ved mottakelse av produkter. Kunden vil bli kontaktet via telefon/mobil dersom leveringen skjer på dør. 

Kunden ringes opp 2 ganger, om kunden ikke svarer vil varene bli returnert. 

Nettbad.no forbeholder seg retten om å kunne belaste kunden med leveringsgebyr på NOK 300.- dersom kunden ikke er tilstede under levering. 

Etter at kunden har mottatt produktet fra Nettbad.no er kunden selv pliktig å snarest undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadd under transporten, eller om produktene har feil eller mangler. 

Dersom kunden unnlater å hente pakken på postkontoret vil kunden motta en faktura på uavhentet forsendelse. Dette for å dekke Nettbad.no sine fraktkostnader tur/retur, og våre lagerhåndteringskostnader. Priser på uavhentet pakker: 

Verdi under NOK 5000 inkl mva vil kunden bli belastet for NOK 700 inkl mva.

Verdi over NOK 5000 inkl mva vil kunden bli belastet for NOK 1100 inkl mva.

Adresse:
Skuiveien 40
1339 Vøyenenga

Telefon: 45 39 45 70
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss på

Logg Inn eller Registrer