Menu

Cart

Montering

Montering utført av Nettbad.no er gjort etter dagen forskrifter. Alle våre rørleggere er godkjente rørleggere med Svennebrev og tilbyr god og kvalitetssikker service.

For kunder som bestiller tjenester eller produkter som inneholder rørlegger/rørleggertjenester, må være OBS på at rør og deler kommer i tillegg. 

Nettbad.no har dessverre ikke muligheten til å levere rørleggertjenester til hele Norge. Tjenestene som inneholder rørlegger/rørleggertjenester er kun for kunder i Asker, Bærum, Drammen, Oslo. Fastpris monteringene er i ubegrenset timer, så lenge det ikke gjøres avvik for å komplettere jobben. Dersom du har bestilt rørlegger i timer, og rørleggeren må jobbe over bestilt time, vil dette regnes som overtidsarbeid. Du vil bli fakturert ekstra for den tiden rørleggeren jobber overtid.

Nettbad.no fakturerer kun hele timer. Prisen for overtidsarbeid er NOK 690 inkl mva fra klokken 07:00-16:00 og 690+50% fra klokken 16:00- 20:00. Kunden er selv pliktig til å kontrollere at riktig mengde rør, deler og arbeidstimer har blitt oppskrevet i arbeidsorderen. Hvis antall timer og riktig sum rørdeler/materialer har blitt godkjent fra kunden, bekreftes dette ved at kunden signerer arbeidsorderen.

Adresse:
Skuiveien 40
1339 Vøyenenga

Telefon: 45 39 45 70
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss på

Logg Inn eller Registrer